Altijd optimaal varen? Stap nu in en doe mee met CoVadem.

CoVadem is op zoek naar binnenvaartschepen die mee willen doen aan het bouwen van het slimste en grootste netwerk van metende schepen.

Stap nu in en doe mee met CoVadem. Zo draagt u bij aan de groei van het netwerk en de kwaliteit van gegevens over actuele en voorspelde waterdiepten over een steeds groter wordend deel van het vaarwegennet. Bovendien kunt u van meet af aan profiteren van een slimmere monitoring van uw transport-, milieu- en verbruiksprestaties.

Tijdelijk hebben we voor een beperkt aantal ‘early birds’ een aantrekkelijk aanbod voor deelname en zelfs voor de installatie van sensoren waarmee we u gedetailleerd inzicht geven in uw brandstofverbruik en CO 2 emissie. Als u nu meedoet, krijgt u tot eind 2018 vrij toegang tot de diensten die we momenteel aan het ontwikkelen zijn. De keuzehulp geeft u een indicatie van de mogelijkheden en kosten.

Introductie aanbiedingen

Bij CoVadem blijft uw data van u. Door de data van de dieptemeter te delen met CoVadem zorgt een groeiende groep vooruitstrevende binnenvaartondernemers voor een steeds actueler en dekkende beeld van de actuele en voorspelde beschikbare waterdieptes op de vaarweg. Ook u kunt daar aan bijdragen. Bovendien geven we elke deelnemende binnenvaartondernemer een uniek inzicht in de eigen prestaties. Zo kunt u straks elke reis optimaal afladen, maximaal besparen op brandstof en een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen, zonder dat u ook maar iets hoeft in te leveren.

Op dit moment hanteren we twee introductie-aanbiedingen:

  • een introductie-aanbod voor schepen die reeds als onderdeel van de één van de vele pilots voorzien zijn van CoVadem Apparatuur

  • een introductie-aanbod voor schepen die voor het eerst toetreden tot de groeiende CoVadem vloot

Het verschil tussen beide aanbiedingen is dat er bij de eerste groep reeds een CoVadem Box is geplaatst, terwijl bij de tweede groep die installatie nog moet plaatsvinden. Voor beide aanbiedingen geldt:

  • drie jaar onbeperkt gebruik CoVadem services

  • 20% korting bij verlenging abonnement na drie jaar

  • deelname CoVadem ParticipatiePlan: maken wij, samen met u van CoVadem een winstgevend bedrijf, dan profiteert u van winstdeling. (verdere informatie later dit jaar beschikbaar)

 

Geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden voor uw onderneming. Heeft u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@covadem.com

 

Verken de mogelijkheden voor uw onderneming

 

Dieptemeter
Heeft u een dieptemeter aan boord?
Beladingsmeter
Heeft u een beladingsmeter aan boord?