Altijd optimaal varen? Stap nu in en doe mee met CoVadem.

CoVadem is op zoek naar binnenvaartschepen die mee willen doen aan het bouwen van het slimste en grootste netwerk van metende schepen.

Stap nu in en doe mee met CoVadem. Zo draagt u bij aan de groei van het netwerk en de kwaliteit van gegevens over actuele en voorspelde waterdiepten over een steeds groter wordend deel van het vaarwegennet. Bovendien kunt u van meet af aan profiteren van een slimmere monitoring van uw transport-, milieu- en verbruiksprestaties.

Tijdelijk hebben we voor een beperkt aantal ‘early birds’ een aantrekkelijk aanbod voor deelname en zelfs voor de installatie van sensoren waarmee we u gedetailleerd inzicht geven in uw brandstofverbruik en CO 2 emissie. Als u nu meedoet, krijgt u tot eind 2018 vrij toegang tot de diensten die we momenteel aan het ontwikkelen zijn. De keuzehulp geeft u een indicatie van de mogelijkheden en kosten.

 

Geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden voor uw onderneming. Heeft u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@covadem.com

 

Verken de mogelijkheden voor uw onderneming

 

Dieptemeter
Heeft u een dieptemeter aan boord?
Beladingsmeter
Heeft u een beladingsmeter aan boord?