CoVadem start werving nieuwe deelnemers

CoVadem vertaalt geautomatiseerde, continue uitlezing van dieptemeters aan boord van binnenvaartschepen in real time waterdiepten over een steeds groter wordend deel van de West Europese binnenwateren. Daar worden vervolgens -steeds slimmere- voorspellingen uit afgeleid, door koppeling met externe gegevensbronnen en geavanceerde rivierkundige modellen van Deltares. Zo kunt u als binnenvaartondernemer straks varen en beladen met voorkennis!

Voordat de data voldoende betrouwbaar zijn, is het van groot belang om meer te meten. CoVadem wil het huidige aantal van ruim 50 schepen in de komende jaren uitbreiden tot minimaal 250 schepen. Naar verwachting is de dichtheid dan zodanig dat op dat moment voldoende actualiteit van waterdieptegegevens kan worden geboden voor de hoofdvaarwegen.

Schepen die reeds hun brandstofverbruik, of zelfs emissies meten kunnen we bovendien voorzien van slim inzicht in hoe het verbruik van gasolie zich verhoudt tot hoeveelheid vervoerde lading, riviercondities etc. Zo kun je eenvoudig vasstellen wat de prestatie per tonkilometer is.

Om te kijken wat er nodig is om uw schip mee te laten doen stelden we een eenvoudige keuzehulp op.Download ‘m hier, of neem direct contact op met het CoVadem team (info@covadem.com) voor uitgebreide toelichting.

Met de handige keuzehulp kunt u eenvoudig zien wat er bij u aan boord nodig is om mee te gaan doen met de innovatieve groep metende schepen van CoVadem

Met de handige keuzehulp kunt u eenvoudig zien wat er bij u aan boord nodig is om mee te gaan doen met de innovatieve groep metende schepen van CoVadem