Maritime Innovation Awards 2017: CoVadem genomineerd!

De uiteindelijke winnaar zal tijdens het Maritime Awards Gala op 6 november 2017 bekend worden gemaakt. Dit jaar was er een record aantal inzendingen voor de Maritime Innovation Award. Uit maar liefst 24 inzendingen zijn de drie inzendingen afkomstig van Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem geselecteerd voor een presentatie voor de jury. Wij zijn trots om met CoVadem ook de binnenvaart een plek te geven tijdens dit event!

Netherlands Maritime Technology (NMT) heeft eind 2000 de Maritime Innovation Award in het leven geroepen. Deze prijs heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vernieuwende kracht die uitgaat van de maritieme en offshore toeleveringsindustrie en om innovatieve ontwikkelingen binnen de maritieme cluster te stimuleren.

Het CoVadem-team is erg blij met deze nominatie en ziet verwachtingsvol uit naar het gala van 6 november!

door: Nick van Haag, namens het CoVadem Team