ChangeClub investeert in CoVadem

CoVadem mocht zich al winnaar noemen van het programma Investment Ready 2018. Op 25 mei sloot het programma af met een groots event bij de Impact Hub in Amsterdam. Samen met 10 andere deelnemende ondernemers pitchte Meeuwis van Wirdum CoVadem voor een grote groep geïnteresseerde investeerders.

Pitch CoVadem tijdens Investment Ready - Demoday 2018

Pitch CoVadem tijdens Investment Ready - Demoday 2018

Om het aantal metende schepen te vergroten naar 250 en daarmee versneld de noodzakelijke groei en continuïteit in de ontwikkeling van waardevolle diensten voor de binnenvaartondernemer te bereiken, is een substantiële investering nodig. 

Eerste participatie
Meeuwis maakte bekend dat CoVadem met de Change Club tot overeenstemming is gekomen over een eerste externe investering. Naast een financiële participatie brengt de Change Club een inspirerend netwerk van succesvolle ondernemers en kennis. CoVadem zal daarom ook als lid toetreden tot de Change Club.

Meeuwis van Wirdum - CoVadem (l) & Ad Honders - Change Club (r)

Meeuwis van Wirdum - CoVadem (l) & Ad Honders - Change Club (r)

De Change Club is een coöperatie van succesvolle groeiondernemers, die tijd en geld steken in initiatieven die bedrijfseconomische meerwaarde combineren met impact. Met de deelname van de Change Club is de eerste steen gelegd onder het financiële fundament van CoVadem. 

CoVadem blijft op zoek naar aanvullende investeringen. Samen realiseren we meerwaarde en impact. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Graag nodigen we u uit om u te inspireren en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op voor een afspraak via info@covadem.com, of via telefoonnummer +31 (0) 654640752 (Henk van Laar) of +31 (0) 634196130 (Meeuwis van Wirdum).