CoVadem Seminar : Vakbeurs Maritime Industry, Woensdag 8 mei 2019, 10:00 - 12:00

Graag nodigen wij u uit voor het seminar ’Meten voor Meerwaarde – Slimmer en schoner varen’.
Het seminar vindt plaats op woensdag 8 mei, van 10.00 – 12.00 uur op de vakbeurs Maritime Industry in Gorinchem, in vergaderzaal 2.

Wisselende waterstanden en veranderende rivierbodems maken het vaststellen van de beschikbare waterdiepte en bevaarbaarheid van een rivier moeilijk. Bovendien heeft de binnenvaart vaker dan ooit te maken met extreme rivieromstandigheden als gevolg van klimaatverandering. Optimaal afladen en efficiënt varen wordt steeds meer een uitdaging.

CoVadem heeft een online digitaal platform als basis, maar werkt daarnaast aan de integratie met bestaande navigatiesoftware.

CoVadem heeft een online digitaal platform als basis, maar werkt daarnaast aan de integratie met bestaande navigatiesoftware.

CoVadem biedt de oplossing. Met real-time meetapparatuur aan boord kan actuele vaardiepte informatie van verschillende metende schepen en vaargebieden in kaart worden gebracht. In een periode van ruim 6 jaar en vele deelprojecten werkten we hard om de complexiteit van scheepsgedrag, sensoren en rivierdynamiek te vatten in algoritmen.

Deze zaken zijn nu gecombineerd tot een werkend systeem om continue inzicht in de actuele waterdiepten te realiseren. Zodat u schoner en slimmer kunt varen, met meer lading en minder brandstof.

Tijdens het seminar vertellen wij graag meer over de CoVadem oplossing!

Bezoek ook onze stand!

Samen met Autena Marine is CoVadem aanwezig op de beursvloer. U bent u natuurlijk tijdens de beursdagen van harte welkom op de CoVadem stand: standnummer I 130.

CoVadem_logo met pay-off_FC.png