CoVadem | Aan boord bij de Milan

Om een relevant en goed product te maken is het essentieel om te praten met, maar vooral goed te luisteren naar je gebruikers. Met dit ontwerp-mantra in ons achterhoofd probeert CoVadem met regelmaat deelnemers te bezoeken om hun wensen en opmerkingen in kaart te brengen.Dit keer een kort verslag van het bezoek van onze productontwikkelaars aan de Milan uit Maasbracht.

Op een heerlijk zonnige dag vertrekken Niels Groen en Bob Wiebes namens CoVadem in de vroege ochtend naar Nijmegen om een paar uur mee te varen met Ronald Verlaan op zijn ‘Milan’. Doel van deze reis: het in kaart brengen van de wensen van de binnenvaartschipper om CoVadem te verbeteren. 

Hoe gaat dat in zijn werk? Vooral veel luisteren en doorvragen waar nodig. Op deze manier heeft de klant (de schipper in dit geval) direct inspraak en leren wij wat ze echt belangrijk vinden.

Onze rol binnen CoVadem bestaat dan ook uit het uitbreiden en verder verbeteren van ons product. En als niet-schipper is een ervaring als dit onmisbaar om de juiste keuzes te kunnen maken. Dit CoVadem platform (wat overigens binnenkort door het leven zal gaan als ‘Mijn CoVadem’) zal de komende tijd verder evolueren tot een service die beter aansluit bij de wensen van Ronald, en alle andere schippers. Maar het moet ook aansluiten bij de wensen van een bedrijf als Veerhaven dat dagelijks bezig is met het inplannen van lading. Bottomline: iedereen wil weten hoeveel water er staat in de rivier en CoVadem is hard op weg om de toonaangevende instantie te worden die deze informatie kan leveren.

Vindt u het leuk om uw ervaringen en visie te delen voor een product dat uw wensen centraal heeft staan? We plannen regelmatig scheepsbezoeken, dus laat van u horen, want wij zijn altijd op zoek naar ondernemers die op deze manier willen bijdragen aan de productontwikkeling.

CoVadem | Bent u nog geen deelnemer, maar wel geïnteresseerd? Uiteraard komen we ook dan graag bij u langs!
VEERHAVEN ADJUSTED.jpg