Early Bird deelnemersprogramma verlengd

CoVadem wil graag haar waardering tonen aan deelnemers van het eerste uur. Mede dankzij deze snelle beslissers is het mogelijk om een betrouwbare database op te bouwen met daarin voldoende data voor betrouwbare prognoses en waterdieptes. Dit willen wij graag belonen! Daarom hebben wij de aanbieding voor ons deelnemersprogramma verlengd tot 30 september 2019. Dit programma houdt in dat, zodra CoVadem succesvol is, het initiële abonnementsbedrag wordt teruggestort (op voorwaarde dat u lid blijft na de eerste drie jaar). Daarnaast blijven de overige “Early Bird” voordelen ook geldig tot 30 september: de zeer aantrekkelijke introductieaanbieding voor de eerste 3 jaren en 20% korting op de dan geldende abonnementsprijs voor de daaropvolgende jaren. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Philip Valk (088-2682306 of via philip@covadem.com).