Nieuwsbrief Augustus 2019

Herinnering: Early Bird programma verlengd

Hierbij herinneren wij u nog even aan onze aanbieding voor ons deelnemersprogramma dat verlengd is tot 30 september 2019.

CoVadem is nog aan het groeien. Het aantal deelnemende schepen moet omhoog om ervoor te zorgen dat op elke locatie altijd voldoende actuele gegevens beschikbaar zijn om u betrouwbaar te informeren over de beschikbare diepte. Daarom bieden we de toegang tot CoVadem Online, waar u alle actuele dieptewaarnemingen op het traject Rotterdam-Basel kunt vinden, aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Bovendien houdt het abonnement in dat u, zodra deze functie beschikbaar is, straks ook gebruik kunt maken van de CoVadem dieptedata in uw navigatiepakket. Of dit nu van Tresco, van Periskal, van Innovative Navigation of Stentec afkomstig is!

Kortom, voor alle 'early birds' geldt:

  • zodra we CoVadem tot een winstgevende organisatie maken, storten we het initiële abonnementsbedrag terug, (op voorwaarde dat u lid blijft na de eerste drie jaar).

  • een zeer aantrekkelijke introductieaanbieding voor de eerste 3 jaren

  • bij verlenging na de eerste abonnementstermijn van drie jaar 20% korting op de dan geldende abonnementsprijs voor de daaropvolgende jaren.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Philip Valk (088-2682306 of via philip@covadem.com).

CoVadem Online, maar binnenkort ook vanuit uw navigatietoepassing

CoVadem Online, maar binnenkort ook vanuit uw navigatietoepassing

CoVadem op Shipping Technics Logistics (Kalkar)
Op 24 en 25 september vindt u CoVadem op de Shipping Technics Logistics beurs in Kalkar. Dé beurs voor ontwikkelingen en wetenswaardigheden in de binnenvaart. Wij vertellen u graag over de ontwikkelingen bij CoVadem: u bent van harte welkom voor een kop koffie. U vindt ons op standnummer 120.
Een gratis toegangskaart kunt u hier aanvragen.

CoVadem sluit nu ook tankers aan
SARC ontwikkelde het software programma Locopias dat de stabiliteit berekent aan boord van tankschepen. In samenwerking met SARC heeft CoVadem een tool ontwikkeld die het mogelijk maakt nu ook tankers zonder beladingsmeter (op basis van druksensoren) aan te sluiten op het Covadem platform. De informatie die samen komt in de Locopias software, wordt nu op een slimme manier gedownload in het CoVadem platform zodat de relevante gegevens met betrekking tot de diepgang voor vertrek -anoniem- worden gedeeld met de CoVadem cloud. Het spreekt vanzelf dat nu ook tankers als metende schepen in de CoVadem vloot kunnen worden opgenomen, dit de uitrol van CoVadem zou kunnen versnellen!

CoVadem Team
CoVadem is volop in ontwikkeling. Niet alleen qua uitbreiding van de vloot, maar ook aan het CoVadem Platform wordt dagelijks hard gewerkt. Dat vraagt natuurlijk om de inzet van professionals. Graag stellen wij Niels Groen aan u voor. Niels is sinds kort verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het CoVadem platform, CoVadem Online. Hij brengt de wensen van de eindgebruikers in kaart en stuurt het externe ontwikkelingsbureau aan waar CoVadem mee samenwerkt.
Niels heeft jarenlange ervaring als UX designer. Hierbij richt hij zich vooral op het ontwerpen van digitale toepassingen die gebruiksvriendelijk zijn, met een sterkte focus op het gemak van de eindgebruiker. Daarnaast is hij gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor kleinere schermen.

Wilt u uw ervaringen en visie delen voor een product dat uw wensen centraal heeft staan? Wij komen graag in gesprek met ondernemers die op deze manier willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het CoVadem platform. Bel ons op 088-2682300 of mail Niels op niels@covadem.com

Niels Groen versterkt het team van CoVadem en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van CoVadem Online

Niels Groen versterkt het team van CoVadem en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van CoVadem Online

Het installeren van een CoVadem box
De installatie van een CoVadem-Box aan boord is veelal eenvoudig. Wanneer alle apparatuur eenvoudig in de lessenaar bereikbaar is, is de monteur binnen een paar uur weer van boord. De CoVadem-Box is compact, en altijd is dus wel ergens een plekje te vinden in de lessenaar waar we hem weg kunnen wegbouwen zonder dat deze iets in de weg zit. Wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag uw vragen: 088-2682300.

De CoVadem Box is eenvoudig te installeren

De CoVadem Box is eenvoudig te installeren